Minusta

Olen Jade Järvinen, mainonnan suunnittelun ammattilainen, itseoppinut valokuvaaja, videontekijä, sisällöntuottaja ja graafinen suunnittelija. Olen luova ja energinen nuori nainen, joka on suurella palolla opetellut vuosien saatossa kuvaamisen, editoinnin ja graafisen suunnittelun saloja. Näiden mun tarjoamien palveluiden lisäksi teen sisustusjulisteita, joista löytyy lisää ositteesta jadejarvinenart.fi ♥︎


Palo oppia uutta näkyy kaikessa mitä teen. Jokaisessa työssä pyrin kehittämään taitojani ja tuottamaan jotain pikkuisen parempaa kuin ennen. Tällä periaatteella on opeteltu uusia kikkoja kuvanmuokkauksessa, sukellettu syvemmälle graafisen suunnittelun maailmaan ja harjoiteltu kaikkea taitosta aina animointiin asti.

Haluan pitää tekemiseni mahdollisimman läpinäkyvänä, avoimena ja helposti lähestyttävänä. Jade Visuals on matalan kynnyksen toimija, johon voi huoletta ottaa yhteyttä minkä tahansa asian kanssa. Yhdessä keskeneräisestäkin suunnitelmasta tai pelkästä ideasta voi syntyä jotain upeaa!

– Jade